Masterclass Relaxed Ruziemaken voor Leiders met Lef + ConflictBox

Hoe Relaxed Ruziemaken werkstress kan voorkomen of verminderen

Nu inclusief ConflictBox met 2 fysieke boeken + een online leeromgeving
Meld je aan voor de Masterclass door via onderstaande knop de ConflictBox aan te schaffen. Wij sturen de boeken dan naar je toe. Binnen 3 werkdagen ontvang je een bevestiging van inschrijving voor de Masterclass + toegang tot de online leeromgeving.

Voor mediators en advocaten
PE- punten MfN-registermediators en/of PO-punten NOVA/vFAS-advocaten: 2pnt

Dit is wat je krijgt: 

  • Het fysieke boek In 10 stappen van conflict naar samen werken van Tom Goddijn (t.w.v. € 17,50)
  • Het fysieke boek In 10 stappen relaxed ruziemaken van Joyce Korver (t.w.v. € 17,50)
  • Een persoonlijke conflictstijlanalyse (door het invullen van een vragenlijst)
  • Een online leeromgeving met lessen over de verschillende conflictstijlen
  • De Masterclass van 2 uur op 17 juni (van 15:30 tot 17:30 uur)

Nu voor slechts € 35,-, inclusief 9% btw en gratis verzending + de Masterclass op 17 juni

Dit is wat je kunt verwachten in deze Masterclass

Op een originele manier pleiten Joyce en Tom voor het maken van “ruzie” in je team. Maar dan wel op een manier die psychologische veiligheid waarborgt. Zij putten uit een onuitputtelijke bron van praktijkvoorbeelden en geven handige toepasbare tips en tricks.

Je ontdekt wat jouw conflictstijl is. De krachtige Gorilla die zijn/haar zin doordrukt of de Teddybeer die vooral de relatie goed wil houden en bij conflicten maar toegeeft? De strategische Vos, de polderende Mier, of misschien de weghuppelende Haas?

Joyce Korver en Tom Goddijn schetsen in deze unieke Masterclass een methode om lastige kwesties in je team strategisch en creatief te lijf te gaan.

Deze Masterclass wordt gegeven door

  • Joyce Korver, advocaat- mediator en docent mediationvaardigheden en auteur van het boek In 10 stappen relaxed ruziemaken.
  • Tom Goddijn, persoonlijk leiderschapstrainer, -coach, mediator en auteur van het boek In 10 stappen van conflict naar samen werken.

Voor € 35,- doe je mee met de Masterclass op 17 juni en ontvang je de ConflictBox

Meld je aan voor de Masterclass door via onderstaande knop de ConflictBox aan te schaffen. Wij sturen de boeken dan naar je toe. Binnen 3 werkdagen ontvang je een bevestiging van inschrijving voor de Masterclass + toegang tot de online leeromgeving.

Als je je aanmeldt voor deze Masterclass, ga je akkoord met de privacyverklaring. Na je aanmelding ontvang je meer tips over conflicten oplossen van zowel Joyce als Tom.

Enkele reacties van de vorige Masterclasses

'Voor mij zijn conflicten altijd heftig en negatief geweest. Een conflict is altijd meteen “ruzie”. Door jullie masterclass heb ik me weer eens gerealiseerd dat een conflict niet altijd lelijk is, maar gewoon en botsing van waarheden en belangen is, die we dagdagelijks meemaken, in allerlei vormen. De verschillende manieren om met deze botsingen om te gaan hebben jullie mooi verpakt in de metaforen van dieren, waardoor het heel duidelijk en hanteerbaar wordt.’ 
Renée Osté
'Voor mij was het de eerste keer dat ik zo keek naar verschillende stijlen in conflicthantering ondanks dat ook ik de verschillende manieren onbewust wel hanteer. Maar als je zo die stijlen uiteen haalt, maakt het je bewust dat je dus een keuze hebt. Dat is zeer interessant, ook al heb ik nog lang niet onder de knie dat ik daar bewust keuzes in maak (en dus even tot 10 tel van tevoren ;-)) Nogmaals hartelijk dank!'
Jeanette Klop
‘Dank jullie wel dat ik bij deze masterclass mocht zijn. Het belangrijkste wat ik meeneem: onderken dat mensen, dus ook ik, verschillende conflictstijlen (kunnen) hanteren. Daarvan bewust zijn kan het antwoord geven op hoe je dan vervolgens met het conflict kan/zou kunnen omgaan.’ 
Han van Popering
'Het belangrijkste dat ik meeneem uit de sessie is dat als je aan de hand van het ´dierenmodel´ ieders rol en gedragingen, ook die van jezelf, leert zien in een ruzie, dat je er dan meer ´meester´ over kunt worden. En dat je dan, na veel oefening denk ik, kunt leren je eigen rol/ conflictstijl te variëren al naar gelang de andere ruziemakers in het gedeelde conflict.'
Machteld Detmers

Meld je aan voor de Masterclass door via onderstaande knop de ConflictBox aan te schaffen. Wij sturen de boeken dan naar je toe. Binnen 3 werkdagen ontvang je een bevestiging van inschrijving voor de Masterclass + toegang tot de online leeromgeving. 

Als je je aanmeldt voor deze Masterclass, ga je akkoord met de privacyverklaring. Na je aanmelding ontvang je meer tips over conflicten oplossen van zowel Joyce als Tom.