Masterclass Relaxed Ruziemaken

Krijg inzicht in conflictstijlen, rode knoppen en de werking van het brein 

Meld je aan voor de Masterclass via onderstaande knop.

Je leert via verschillende werkvormen in deze Masterclass:
  • de 5 verschillende conflictstijlen 
  • reflecteren op je eigen conflictstijl 
  • hoe je met conflictsituaties omgaat
  • wat het effect van conflicten op ons brein is

Deze Masterclass duurt 2 uur en vindt plaats op maandag 13 maart.

Tijdstip: 15:30 tot 17:30 uur
Investering: € 95,-- excl. btw

Bij deelname door advocaten en mediators:
PO/PE-punten voor vFAS, NOVA en MfN : 2

Dit is wat je kunt verwachten in deze Masterclass

Op een originele manier pleiten Joyce en Tom voor het maken van “ruzie”. Maar dan wel op een manier die psychologische veiligheid waarborgt. Zij putten uit een onuitputtelijke bron van praktijkvoorbeelden en geven handige toepasbare tips en tricks.

Je ontdekt wat jouw conflictstijl is. De krachtige Gorilla die zijn/haar zin doordrukt of de Teddybeer die vooral de relatie goed wil houden en bij conflicten maar toegeeft? De strategische Vos, de polderende Mier, of misschien de weghuppelende Haas?

Joyce Korver en Tom Goddijn schetsen in deze unieke Masterclass een methode om lastige kwesties strategisch en creatief te lijf te gaan zodat je een conflict effectief kunt beïnvloeden.

Deze Masterclass wordt gegeven door

  • Joyce Korver, advocaat- mediator en docent mediationvaardigheden en auteur van het boek In 10 stappen relaxed ruziemaken.
  • Tom Goddijn, persoonlijk leiderschapstrainer, -coach, mediator en auteur van het boek In 10 stappen van conflict naar samen werken.

LET OP: De Verdiepingscursus Conflictstijlen en ons Brein sluit perfect aan op deze Masterclass. Voorwaarde voor deelname aan deze cursus is deelname aan de Masterclass dan wel het terugkijken van de opname!

Schrijf je je meteen voor zowel de Masterclass als de cursus in? Goed idee! Je krijgt dan namelijk € 45,- korting, plus in totaal 8 PO/PE-punten.

Als je je aanmeldt voor deze Masterclass, ga je akkoord met de privacyverklaring. Na je aanmelding ontvang je meer tips over conflicten oplossen van zowel Joyce als Tom.

Enkele reacties van de vorige Masterclasses

'Voor mij zijn conflicten altijd heftig en negatief geweest. Een conflict is altijd meteen “ruzie”. Door jullie masterclass heb ik me weer eens gerealiseerd dat een conflict niet altijd lelijk is, maar gewoon en botsing van waarheden en belangen is, die we dagdagelijks meemaken, in allerlei vormen. De verschillende manieren om met deze botsingen om te gaan hebben jullie mooi verpakt in de metaforen van dieren, waardoor het heel duidelijk en hanteerbaar wordt.’ 
Renée Osté
'Voor mij was het de eerste keer dat ik zo keek naar verschillende stijlen in conflicthantering ondanks dat ook ik de verschillende manieren onbewust wel hanteer. Maar als je zo die stijlen uiteen haalt, maakt het je bewust dat je dus een keuze hebt. Dat is zeer interessant, ook al heb ik nog lang niet onder de knie dat ik daar bewust keuzes in maak (en dus even tot 10 tel van tevoren ;-)) Nogmaals hartelijk dank!'
Jeanette Klop
‘Dank jullie wel dat ik bij deze masterclass mocht zijn. Het belangrijkste wat ik meeneem: onderken dat mensen, dus ook ik, verschillende conflictstijlen (kunnen) hanteren. Daarvan bewust zijn kan het antwoord geven op hoe je dan vervolgens met het conflict kan/zou kunnen omgaan.’ 
Han van Popering
'Het belangrijkste dat ik meeneem uit de sessie is dat als je aan de hand van het ´dierenmodel´ ieders rol en gedragingen, ook die van jezelf, leert zien in een ruzie, dat je er dan meer ´meester´ over kunt worden. En dat je dan, na veel oefening denk ik, kunt leren je eigen rol/ conflictstijl te variëren al naar gelang de andere ruziemakers in het gedeelde conflict.'
Machteld Detmers

Meld je aan voor de Masterclass  via onderstaande knop:

Als je je aanmeldt voor deze Masterclass, ga je akkoord met de privacyverklaring. Na je aanmelding ontvang je meer tips over conflicten oplossen van zowel Joyce als Tom.